Yksilöllinen hyvinvointivalmennus

 

Moni kärsii energianpuutteesta, joka juontuu työelämän ja muun elämän yhteensovittamisen haasteista, hallinnan tunteen menettämisestä tai uniongelmista. Aika ei tunnu riittävän mihinkään, väsyttää jatkuvasti eikä mikään oikein innosta. Usein siinä tilanteessa tulee laiminlyötyä myös terveellinen ravinto ja liikunta. Työelämä on isossa murroksessa ja vaatii meiltä jokaiselta koko ajan enemmän ja eri asioita kuin ennen. Tasapainon löytäminen ei ole helppoa.

Minulla on sinulle kuitenkin ilouutisia:

Health Coaching on valmennusta, jonka avulla opitaan energistä elämää ylläpitäviä elämäntapoja, elämänhallintaa ja läsnäolotaitoja. Jos oikeasti haluat saada lisää energiaa ja iloa elämääsi ja olet valmis haastamaan itsesi muutoksen äärellä, voin auttaa sinua. Ole siis rohkeasti yhteydessä, niin kerron sinulle lisää.

Valmennuksessani lähestymme tilannettasi kokonaisvaltaisesti ja valmennusprosessi rakentuu sinun
etenemisesi ja tilanteesi mukaisesti. Voimme tavata joko kasvokkain, videolla tai puhelimitse. 

Käytän laajasti erilaisia menetelmiä, kuten tunne-, läsnäolo- ja mielikuvaharjoituksia, kognitiivisia harjoitteita ja avoimia kysymyksiä. Tapani valmentaa on jämäkkä, mutta lempeä. Sitoudun prosessiin aina sataprosenttisesti kulkien rinnallasi kohti tavoitettasi.

Valmennusprosessin pituus määräytyy tavoitteesi ja tilanteesi mukaan. Muutos tapahtuu ajan kanssa, joten valmennus on aina prosessi, ei yksittäinen tapaaminen. Suositeltu tapaamisten määrä on 5-12.

Ota yhteyttä, niin sovitaan videotreffit maksuttomaan kartoitustapaamisen muodossa ja rakennetaan sinulle sopiva valmennuspaketti.

-Coach Tiina

Kompassio Oy

Vallikarintie 11, 48930 Kotka

Y-tunnus: 3085125-2

     kompassio.fi 

[email protected]

0400 497821

Kompassio Oy   |   Vallikarintie 11, 48930 Kotka   |   Y-tunnus: 3085125-2   

kompassio.fi   |   [email protected]   |   0400 497821