KOMPASSION VERKKOKURSSIT

Kompassion verkkovalmennukset ovat uudistuksen alla ja poissa myynnistä toistaiseksi.

Unikoulu on saatavissa myös kokonaan henkilökohtaisena valmennuksena ilman verkkokurssimoduulia – kysy lisätietoja minulta.

UNET KUNTOON AIKUISTEN UNIKOULUSSA!

Riittävä ja laadukas uni on energisen, terveen ja tasapainoisen elämän kivijalka. Moni meistä kuitenkin nukkuu huonosti, joko kroonisesti tai kausittain. Paras hyvän unen mittari on oma olo – oletko aamulla herätessäsi virkeä vai väsynut ja nuutunut?

Aikuisten Unikoulu koostuu verkkokurssista ja henkilökohtaisesta univalmennuksesta. Verkkokurssilla saat sekä tuhdin tietopaketin unesta ja sen terveys- ja hyvinvointivaikutuksista että uusia työkaluja oman unesi huoltamiseen. Henkilökohtaisella univalmennuksella varmistetaan juuri sinulle sopiva unirytmi ja unta tukevien rutiinien vakiintuminen elämääsi.

Asiakaspalaute unikoulusta:

“Tämä prosessi ollut todellakin hyödyllinen vaikkakin raskas. Yksi tärkeimmistä saavutuksista on se, että en enää hermostu unettomuudestani. Olen oppinut sen ,että joudun keskittymään enemmän elämäntapoihini tai oikeastaan asenteeseeni. Joustavuus, itsensä kuunteleminen ja lupa hellittää ovat nyt minun juttuni. Kyse ei ole pelkästään nukkumisesta vaan kuten elämänpyörä opetti kokonaisuudesta. Kaikki vaikuttaa kaikkeen.
Otan kurssilta saamani opit säilöön ja palaan niihin aika ajoin.

Kiitos, kun kuljit kanssani tämän matkan ja kuten totesin hiljaa hyvä tulee! Viritit toivon ahdistuneelle ja toivottomalle unen etsijälle.”

 

Unikoulun hinta 550 € sisältää verkkokurssin + 3 x 60 min henkilökohtaiset coachingsessiot.

Kompassio Oy   |   Vallikarintie 11, 48930 Kotka   |   Y-tunnus: 3085125-2   

kompassio.fi   |   [email protected]   |   0400 497821

Kompassio Oy

Vallikarintie 11, 48930 Kotka

Y-tunnus: 3085125-2

     kompassio.fi 

[email protected]

0400 497821