KOMPASSION VERKKOKURSSIT

UNET KUNTOON AIKUISTEN UNIKOULUSSA!

Riittävä ja laadukas uni on energisen, terveen ja tasapainoisen elämän kivijalka. Moni meistä kuitenkin nukkuu huonosti, joko kroonisesti tai kausittain. Paras hyvän unen mittari on oma olo – oletko aamulla herätessäsi virkeä vai väsynut ja nuutunut?

Aikuisten Unikoulu koostuu verkkokurssista ja henkilökohtaisesta univalmennuksesta. Verkkokurssilla saat sekä tuhdin tietopaketin unesta ja sen terveys- ja hyvinvointivaikutuksista että uusia työkaluja oman unesi huoltamiseen. Henkilökohtaisella univalmennuksella varmistetaan juuri sinulle sopiva unirytmi ja unta tukevien rutiinien vakiintuminen elämääsi.

Asiakaspalaute unikoulusta:

“Tämä prosessi ollut todellakin hyödyllinen vaikkakin raskas. Yksi tärkeimmistä saavutuksista on se, että en enää hermostu unettomuudestani. Olen oppinut sen ,että joudun keskittymään enemmän elämäntapoihini tai oikeastaan asenteeseeni. Joustavuus, itsensä kuunteleminen ja lupa hellittää ovat nyt minun juttuni. Kyse ei ole pelkästään nukkumisesta vaan kuten elämänpyörä opetti kokonaisuudesta. Kaikki vaikuttaa kaikkeen.
Otan kurssilta saamani opit säilöön ja palaan niihin aika ajoin.

Kiitos, kun kuljit kanssani tämän matkan ja kuten totesin hiljaa hyvä tulee! Viritit toivon ahdistuneelle ja toivottomalle unen etsijälle.”

 

Unikoulun hinta 550 € sisältää verkkokurssin + 3 x 60 min henkilökohtaiset coachingsessiot.

Minä 2.0 – Kasvu ja kehittyminen elämäntavaksi

Marraskuun kampanja: kurssi puoleen hintaan 49 euroa!

Asiakkaiden pyynnöstä kurssin voi jatkossa aloittaa milloin tahansa omien aikataulujen mukaisesti. 

Tällä verkkokurssilla syvennät ymmärrystäsi kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi sekä kehität ajattelutapaasi ja asennettasi kohti jatkuvan kasvun ja kehittymisen elämäntapaa. 

Kurssin  jälkeen osaat kuunnella itseäsi paremmin, olet vahvempi tekemään haluamiasi muutoksia, ja sinulla on uusia työkaluja hyvinvoinnistasi huolehtimiseen ja oman näköisen elämän rakentamiseen.

Katso tarkemmat tiedot kurssista oheiselta videolta (videolla on mainittu kurssin normaalihinta 99 €, mutta kampanja 49 € voimassa marraskuun ajan).

Kompassio Oy   |   Vallikarintie 11, 48930 Kotka   |   Y-tunnus: 3085125-2   

kompassio.fi   |   [email protected]   |   0400 497821

Kompassio Oy

Vallikarintie 11, 48930 Kotka

Y-tunnus: 3085125-2

     kompassio.fi 

[email protected]

0400 497821